Mikä vitun yhteiskunta?! Jatkuvasti puhutaan yhteiskunnasta joka koostuu meistä. Puhutaan myös yhteiskuntalaitoiksista; kouluista, sairaaloista, paloasemista, poliisista yms.Sanotaan että jos näistä on jokin heikossa hapessa niin se on yhteiskunnan vika. Yhteiskuntahan ollaan me. Meissäkö on vika jos joku näistä mättää?

Ajateellaanpa vaikkapa poliisia. Poliisi koostuu meistä eli on siis osa yhteiskuntaa. Ajatellaanpa vaikka mellakoitsijoita. Mellakoitsijat koostuu meistä joten he ovat osa yhteiskuntaa. Me suojellaan siis meitä mieltä? Olen varmaan tyhmä kun en ymmärrä tätä. Yhteikunnan mielestä koululaitoksia on parannettava. Yhteiskunta ylläpitää kouluja, eli siis me. Me valitetaan koulujen huonosta jamasta, tehdään töitä siellä mutta kuitenkaan ei tehdä mitään asioiden parantamiseksi. Varpailleko me valitetaan näistä?!

Mielestäni koko yhteiskunta käsite on yksi helvetin illuusio. Sanotaan että äänestäminen on kansalaisvelvollisuus. Jos nyt kuitenkin on niin että yhteiskunta, kansalaiset, me hoidetaan yhteiskuntaa, kansalaisia eli siis meitä niin mihin äänestämistä tarvitaan? Senkus tehdään se mikä täytyykin tehdä. Sanoista tekoihin. Ei me mitään valtiota siihen tarvita, saatika sitten kansanedustajia. Kenelle me kansaa edustamme? Itsellekkö? Tarvinko minä kansanedustajaa edustamaan minua minulle?? Vai naapurilleko minun pitää itseäni kansanedustajan avulla edustaa?

Vai presidentillekö me itseämme yritämme edustaa? Miksi hitossa kukaan haluaa edustaa itseään jollekin oudolle tyypille jota ei ole ikinä nähnyt? Joku voi sanoa että pitää olla kansanedustajia jotta saa äänensä kuuluviin. Kenelle sun pitää saada äänesi kuuluviin? Haluatko saada äänesi kuuluviin yhteiskunnassa? No yhteiskuta olet sinä, piru vie!! Senkus menet pihalle kailottamaan!

Joku voi sanoa että me tarvitaan kansanedustajia säätämään lakeja jotka pitävät järjestystä yllä. Siis mitä?! Voisitko toistaa? Sanoitko että sinä tarvitset itsellesi kansanedustajan jotta se kansanedustaja tekisi lain jotta sinä pysyisit kurissa?? Sen jälkeen perustat laitoksen nimellä "poliisi" joka pitää huolen siitä että kans noudatat sitä lakia?? En ymmärrä, en oikeasti ymmärrä. Jos minä haluan vaikuttaa johonkin asiaan niin sitten vaikutan, ryhdyn tekoihin. Jos tahdon rauhaa asuinaluelleni niin rauhoitun, niin yksinkertaista se on.

Joku saattaa sanoa, "muttaku tuo naapurin huligaani pitää saada ojennukseen." Uskallan väittää että sinunlaisesi ihmisten takia se siellä hulinoi. Lopettakaa se oman navan tuijottaminen ja keskittykää toistenne olon parantamiseen niin johan alkaa ihmeitä tapahtua. Muka äänestäminen... Ja paskat! Törkeämpää vastuun pakoilua ei kai ole edes olemassakaan!

"Jos äänestää niin saa sit valittaakin!" Niin just, muuhun sinusta ei sitten olekkaan kuin valittamiseen.